Geen artikelen
Zoek
Paarden Infotheek G-M merriebegeleiding

Merriebegeleiding

Wanneer de eerste veulens weer zijn geboren, start de mooiste periode van het jaar; het "merrieseizoen"! Arts&Dier is úw partner in het verzorgen van de begeleiding van uw merrie(s) naar de dracht! Vers-, diepvries en/ of embryotransplantatie: wij zijn u graag van dienst!

Arts&Dier verzorgt de dagelijkse merriebegeleiding op de stations van o.a. VDL Stud in Bears, Stoeterij Tewis&van Kooten in Westdorp, Stal de Mersken in Siegerswoude en Stal Chardon te Jorwerd. Naast de begeleiding op de verschillende dekstations, kunt u voor het scannen en behandelen van uw merrie(s) terecht op onze paardenklinieken en/ of komen wij bij u thuis. Vers-, diepvriesbegeleiding of embryotransplantatie; Arts&Dier, betrouwbare partner in veterinaire zorg.

merriebegeleiding

Arts&Dier biedt merriehouders de mogelijkheid tot het nemen van een merriepakket. Met dit merriepakket betaalt u eenmalig een vast bedrag voor het echografisch onderzoek van uw merrie op hengstigheid danwel dracht, ongeacht het aantal keren dat de merrie wordt gescanned. De begeleiding van uw merrie(s) kan worden verzorgd op één van de paardenklinieken of op de hengstenstations die gebruik maken van onze diensten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid uw merrie(s) aan huis te laten begeleiden.