Geen artikelen
Zoek
Huisdieren Diersoorten

Diersoorten

 


  

Een kittige kat, hartelijke hond,

vreemde vogel, slissende slang 

of kleine knager?

 


kitten bordeaux dog  


 

Voor elk dier: Arts&Dier!     

 


Een gezond en gelukkig leven samen met uw dier is onze doelstelling! Samen met u willen we uw dier dan ook zo goed mogelijk ondersteunen op alle fronten.

Indien de nood hoog is wil je graag direct bij de dierenarts terecht, daarom is er altijd een praktijk in de buurt waar u direct terecht kan. Hier wordt u geholpen met een adequaat en eerlijk advies, overleg en behandeling. Sommige dieren hebben extra zorg (2e lijn) nodig, daarvoor kunt bij ons terecht op de kliniek in Klijndijk.

Dierenartsen die zich toespitsen op specifieke kennis en verdiepen in de meest nieuwe behandelingen zijn de basis van ons team. En daar hoort een goede samenwerking met u bij om het beste behandelplan op te stellen, wat zowel bij uw dier als bij u past. Geen enkel dier is immers hetzelfde!

Informatie over specifieke diersoorten vindt U in de linkerkolom.

Wilt u weten wat wij voor uw dier kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor verdere informatie. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen of via het contactformulier .