Geen artikelen
Zoek
Huisdieren Disciplines Laboratorium

Laboratorium

Laboratorium

 


 

Immulite laboratorium

 


 

Alles onder één dak

Binnen Arts&Dier beschikken wij over een laboratorium wat ons de mogelijkheid bied een scala aan tests in huis te doen. Hiervoor hebben wij een klinisch- chemisch en een bloedbeeld-analyseapparaat, waardoor we bijna alle metingen in huis kunnen uitvoeren.

Met moderne en goed onderhouden apparatuur ligt betrouwbaar bloedonderzoek binnen handbereik. Zo hebben we snel een uitslag en kunnen we de juiste therapie inzetten. Sommige testen worden door een laboratorium elders uitgevoerd, meestal hebben we 1-2 dagen later dan de uitslag.

Daarnaast kunnen we ook de urine, ontlasting en huid van uw huisdier onderzoeken. Hier kunnen we verschillende testen mee uitvoeren, bijvoorbeeld om te kijken of er sprake is van een blaasontsteking, parasieten in de ontlasting of huidmijten.

Verder kunnen we biopten nemen van een tumor om te zien of het goed- of kwaadaardig is en met wat voor soort tumor we te maken hebben.

M.b.t. de voortplanting kunnen we bepaling van het ideale dektijdstip en sperma-onderzoek aanbieden in ons laboratorium. We beschikken over een Immulite. Met dit apparaat kunnen we nauwkeurig de progesteron waarde van uw teef bepalen. Voor het afnemen van het bloed kunt u een afspraak maken, u heeft dan diezelfde dag nog een uitslag.

 


 

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen of via het contactformulier.