Geen artikelen
Zoek
Huisdieren Gezondheidspakketten

Gezondheispakketten voor hond en kat

Een gezond en gelukkig dier maar minder kosten?

GezondheidspakkettenElke eigenaar wil graag het beste voor zijn dier zodat ze samen met u gezond oud kunnen worden. Het is daarom belangrijk om in een vroegtijdig stadium eventuele problemen of ziekten te diagnosticeren. Om u hier het beste in te ondersteunen hebben wij diverse gezondheidspakketten samengesteld. Door deel te nemen aan de gezondheidspakketten staat uw dier onder regelmatige controle, waardoor problemen vroegtijdig gesignaleerd worden. Zeker met de gratis checks krijgt zowel u als uw dier de optimale ondersteuning!

Voordelen voor u?

Om de gezondheid van uw dier te bevorderen hebben we diverse begeleidingspakketten ontwikkeld voor u. Hierdoor mag uw dier gratis langskomen voor regelmatige begeleiding en controle.

Regelmatig langskomen goedkoper?

Door het afsluiten van een gezondheidspakket krijgt u meer korting op producten die uw dier jaarlijks nodig heeft. Tevens bestaat er de mogelijkheid tot een maandelijkse automatische betaling, waardoor u een betere spreiding van de kosten heeft. Door vroegtijdig problemen aan te pakken zorgt u niet alleen goed voor de gezondheid van uw dier, maar ook voor uw eigen portemonnee.

Kies hieronder uw ideale pakket!

Omdat honden en katten niet hetzelfde zijn, hebben we onze pakketten verdeeld over diersoort en leeftijd. Zo kunt u gemakkelijk het pakket kiezen dat het beste bij uw dier past!

Folder hond