Geen artikelen
Zoek
Huisdieren Medewerkers Bas Dijkstra

Bas Dijkstra

Bas Dijkstra


 

B. DijkstraBas Dijkstra is geboren en getogen in  het zuiden van Friesland, in het kleine dorpje Oldeholtpade. In 2006 heeft hij een jaar  diergeneeskunde gestudeerd in Antwerpen, waarna hij in 2007 verder is gaan studeren in Utrecht. Tijdens het laatste jaar van zijn studie heeft Bas een half jaar aanvullende studie en onderzoek naar exotische diersoorten aan de universiteit van Davis in Californië gevolgd en  in 2013 is hij afgestudeerd als dierenarts.

Direct na zijn afstuderen is hij aan de slag gegaan bij Arts&Dier. Momenteel werkt hij voornamelijk in Stadskanaal, maar  enkele ochtenden in de week is hij ook te vinden  in de vestigingen van Klijndijk. Zijn interesse gaat uit naar interne geneeskunde bij zowel honden en katten als vogels, reptielen en knaagdieren.

Bas woont in Gieten samen met zijn collega en inmiddels echtgenote Susanne. Het gazon wordt bewaakt en begraasd door het dynamische caviaduo Pip en Saartje, die eveneens volop genieten van de omgeving. Daarnaast bewaken twee forse Main Coon katten de achtertuin.