Geen artikelen
Zoek
Huisdieren Medewerkers Iris Gregoire

Iris Gregoire

Iris Gregoire


 

Iris GregoireIris Gregoire is al vanaf juni 1983 werkzaam als assistente, toen nog bij de praktijk van Frans Oostra in Emmen. Ze was toen echt een manusje van alles, van assisteren bij het spreekuur tot het doen van de boekhouding.

In 1993 zijn een aantal praktijken in de buurt samengegaan, waardoor dierenartsenpraktijk Oost-Drenthe ontstond. In mei van dat jaar is ook de kliniek in Klijndijk geopend, waar Iris dus ging werken. Daar heeft ze voor alle diersoorten gewerkt, zowel voor als achter de schermen.

In april 2008 is ze naar de dependance in Klazienaveen gegaan, waar ze nu nog steeds met plezier samen werkt met dierenarts Hans Scholten. Daarnaast springt ze nog bij op de praktijk in Emmen.

Iris heeft jaren in de paarden gewerkt, van inrijden tot trainen en verzorgen. Dit deed ze op de trainingsstal van de familie Oostra in Klijndijk. Zelf heeft ze jaren dressuur gereden en de laatste jaren western. Naast paarden heeft ze een zwak voor honden, en heeft in het showen en voorbrengen ook haar sporen verdient. Zelf heeft ze 2 honden, waar ze samen met haar partner veel kilometers mee maakt.