Geen artikelen
Zoek
Huisdieren Medewerkers Marleen Rooijmans

Marleen Rooijmans

Marleen Rooijmans


 

Marleen RooijmansMarleen is geboren in Geldrop en getogen in Zevenaar, Assen en Roosendaal. Na de middelbare school heeft zij Gezondheidwetenschappen in Maastricht gestudeerd. Hier heeft ze na het beeïndigen van haar studie nog 2 jaar als docent gewerkt alvorens ze in 1997 als intercedente in Rotterdam is begonnen.

In 2006 besloot ze qua werkgebied een andere richting op te gaan, en zich te laten omscholen tot paraveterinair. Sinds januari 2007 werkt ze met veel plezier bij Arts&Dier, eerst in Klijndijk en sinds september 2009 in Stadskanaal.

Haar werkzaamheden zijn o.a. het assisteren tijdens operaties en spreekuur, patiënten voorbereiden en na hun ingreep weer afgeven aan de eigenaar, afgeven van medicijnen, geven van (voedings)adviezen, puberchecks, baliewerkzaamheden, voorraadbeheer, bestellingen etc.

Naast haar werk leest en fotografeert ze graag en heeft ze een grote voorliefde voor katten, de Maine Coon in het bijzonder. Sinds 2004 fokt ze op kleine schaal met dit geweldige ras onder de naam 'Southmoor'.