Geen artikelen
Zoek
Huisdieren Vestigingen Emmen

Emmen

Arts&Dier Emmen

Noordbargerstraat 11a (Route)
7811 KE Emmen
0591 - 622 224

info@artsendier.nl

Openingstijden:
- ma. t/m vr. van 09.00-19.00 uur, behandeling volgens afspraak
- zaterdag van 10.00-14.00 uur*

*op zaterdag geen dierenarts aanwezig! (Wél in Klijndijk!)
Evt. afspraken door assistente en/ of ophalen voer en medicijnen.

Team Emmen Dierenarts Lise Kolkman en assistentes Jessica van der Sluijs, Sandra Schuiling en Inez Alfring werken met plezier op de praktijk in Emmen. Arts&Dier Emmen is gevestigd aan de Noordbargerstraat 11a in Emmen. Bij de voordeur van de praktijk vindt u een royale parkeergelegenheid.

Met twee behandelkamers, een moderne operatiekamer, een ruim dierendagverblijf en een ruime wachtkamer kunnen we u in Emmen diergeneeskundige zorg verlenen van hoge kwaliteit. Voor een digitale rondleiding door de praktijk kunt u hier klikken.

Op de praktijk wordt op afspraak gewerkt. Er kan dan in alle rust uitgebreid aandacht aan uw huisdier worden besteed. Naast consulten worden ook moderne operaties met gasanesthesie, gebitsbehandelingen en uitgebreid onderzoek uitgevoerd.

Elk huisdier krijgt van Lise een uitgebreide gezondheids-check. Hierdoor worden gezondheidsproblemen tijdig opgemerkt. Uw huisdier kan op deze wijze op een gelukkige en gezonde manier van het leven genieten!

Ook is het mogelijk om bij Arts&Dier Emmen uw hond of kat door onze trimsters te laten trimmen. Meer informatie hierover staat op de pagina "Trimsalon".