Geen artikelen
Zoek
Huisdieren Vestigingen Klijndijk

Klijndijk

Arts&Dier Klijndijk

Hoofdweg 26a (Route)
7871 TC Klijndijk
0591 - 513 151

info@artsendier.nl  

Openingstijden:
- ma. t/m vr. van 08.00-19.00 uur, behandeling volgens afspraak
- zaterdag van 09.00-12.00 uur (let op: weekendtarief!)

Behandeling alleen op afspraak!

Team Klijndijk In Klijndijk is de kliniek van Arts&Dier gevestigd. Hier bent u op het juiste adres voor professionele behandeling van uw huisdier. De combinatie van ervaren dierenartsen en uitgebreide mogelijkheden voor aanvullend onderzoek staan aan de basis van een betrouwbare diagnose en gerichte behandeling.

Omdat ook de centrale apotheek en het eigen laboratorium in de kliniek zijn ondergebracht, kan efficiënt op de wensen van u als klant worden ingespeeld.

Er is een ruime mogelijkheid voor opname en verpleging van zieke dieren. Optimale dagelijkse verzorging en behandeling door toegewijde assistentes zijn essentieel om te zorgen dat de opgenomen patiënten kunnen herstellen en weer gezond naar huis gaan.

In de kliniek wordt zowel eerste- als tweedelijns zorg verleend. Behandeling vindt plaats op afspraak, voor spoedgevallen zijn wij ten allen tijde bereikbaar! Onder disciplines vindt u een overzicht van onze mogelijkheden. Voor een digitale rondleiding door de kliniek kunt u hier klikken.

Elke werkdag is er een telefonisch spreekuur van 13.00-13.30 uur. Dierenartsen Lisette Eilert en José de Looff staan u dan graag te woord om uitslagen of behandelingen van uw dier te bespreken.