Geen artikelen
Zoek
Huisdieren Vestigingen Stadskanaal

Stadskanaal

Arts&Dier Stadskanaal

Hoofdstraat 68a (Route)
9501 CN Stadskanaal
0599 - 620 434

info@artsendier.nl

Openingstijden:
- ma. t/m vr. van 10.00-19.00 uur, behandeling volgens afspraak!
- zaterdag van 10.00-14.00 uur*

*op zaterdag geen dierenarts aanwezig! (Wél in Klijndijk!)
Evt. afspraken door assistente en/ of afhalen voer en medicijnen

Dierenartsen Johnjohn Polderman en Bas Dijkstra werken samen met assistentes Marleen Rooijmans en Lydia Kremer met plezier op de praktijk in Stadskanaal. Arts&Dier Stadskanaal is gevestigd aan de Hoofdstraat 68a. Deze locatie bevindt zich in het centrum van Stadskanaal en heeft een goede parkeergelegenheid aan de voorzijde van de praktijk.

Met twee behandelkamers, een moderne operatiekamer, een ruim dierendagverblijf en een ruime wachtkamer kunnen we u in Stadskanaal diergeneeskundige zorg verlenen van hoge kwaliteit. Voor een digitale rondleiding door de praktijk kunt u hier klikken.

Op de praktijk wordt op afspraak gewerkt. Er kan dan in alle rust uitgebreid aandacht aan uw huisdier worden besteed. Naast consulten worden ook operaties, gebitsbehandelingen en uitgebreid onderzoek uitgevoerd.

Elk huisdier krijgt van Johnjohn of Bas een uitgebreide gezondheidscheck. Hierdoor worden gezondheidsproblemen tijdig opgemerkt. Uw huisdier kan op deze wijze op een gelukkige en gezonde manier van het leven genieten!

Ook is het mogelijk om bij Arts&Dier Stadskanaal uw hond of kat te laten trimmen. Meer informatie hierover staat op de pagina "Trimsalon".