Geen artikelen
Zoek
Huisdieren Vestigingen Stadskanaal Rondleiding

Virtuele rondleiding

Stadskanaal 

De vestiging in Stadskanaal vindt u tussen de C1000 en de Bristol in. Voor de deur is ruime parkeergelegenheid.

Aan de balie kunt u tijdens openingstijden terecht voor ontwormings- en ontvlooingsmiddelen, bestelde medicatie en het maken van afspraken.

Balie

Arts & Dier heeft een ruim assortiment Royal Canin. Wij verkopen zowel onderhoudsvoeding als dieetvoeding. Er is een praktische weegschaal voor honden in de wachtkamer, de katten worden in de spreekkamer gewogen. Verder vindt u er een grote leestafel waar u kunt wachten voor uw afspraak.

Wachtkamer

In één van de twee spreekkamers wordt u met uw dier ontvangen door dierenarts Bas Dijkstra of Monique Markvoort-Boers.

Spreekkamer

In de voorbereiding worden patiënten voorbereid op hun operatie. Hier wordt het infuus geprikt, de narcose toegediend en de hond/kat alvast geschoren. In deze ruimte vinden ook de niet steriele ingrepen plaats, zoals de gebitsbehandelingen.

Bij de vestiging in Stadskanaal kunt u terecht voor de meeste operaties. Hier vinden sterilisaties en castraties plaats, worden wonden gehecht en vinden meer complexe operaties plaats. Onze OK beschikt over een gasnarcose apparaat.

Operatiekamer

In de trimsalon worden op maandag en dinsdag honden getrimd door assistente Hermine van de Werf. Doordat we beschikken over een in hoogte verstelbaar bad, is het ook heel gemakkelijk uw hond hier door ons te laten wassen. Dit is mogelijk voor zowel grote als kleine hondenrassen. Verder is het een optie uw kat hier uit te laten kammen, indien nodig onder een licht roesje.

trimsalon stadskanaal