Geen artikelen
Zoek
Huisdieren Vestigingen Ter Apel

Ter Apel

Arts&Dier Ter Apel

Markt 23 (Route)
9561 KA Ter Apel
0599 - 587 200

info@artsendier.nl

Openingstijden:
- ma. t/m vr. van 13.00 tot 19.00 uur, behandeling volgens afspraak!
- zaterdags gesloten* (Er is op zaterdag een dierenarts aanwezig in Klijndijk!)

*andere Arts&Dier-vestigingen zijn op zaterdag wél geopend!

Team Ter Apel Dierenarts Frederik Haaksema en assistente Tineke Stoetman zijn het gezicht van onze praktijk in Ter Apel! De praktijk is gemakkelijk te vinden, doordat deze aan het marktplein van Ter Apel is gevestigd. Hierdoor is er altijd voldoende parkeerruimte beschikbaar.

Elke dier krijgt bij vaccinatie en consulten een volledige gezondheidscheck om problemen zo vroeg mogelijk op te merken.

Met een functioneel opgezette wachtkamer, ruime spreek- en operatiekamer is alles aanwezig om goede en hoogwaardige diergeneeskundige zorg aan te bieden. Naast consulten worden ook routinematig operaties uitgevoerd, zoals het castreren en steriliseren van hond en kat, tumor operaties en gebitsreinigingen. Voor een digitale rondleiding door de praktijk kunt u hier klikken.

Op de praktijk wordt uitsluitend op afspraak gewerkt. Hiervoor kunt u dagelijks tussen 13.00 en 19.00 uur bij ons terecht. Door het werken op afspraak worden lange wachttijden voorkomen en kunnen we meer aandacht aan elk huisdier besteden.