Geen artikelen
Zoek
Pluimvee

PluimveePluimvee en Vogels

 


 

Als hobbymatig pluimveehouder bent u voor vragen, advies en behandelingen aan het juiste adres bij Arts&Dier. Zo kunnen we u informeren over ontworming, parasieten en mogelijke (virale) aandoeningen. Natuurlijk kan pluimvee ook langskomen op spreekuur om geheel nagekeken te worden en waar nodig te worden behandeld. Ook (chirurgisch) wondherstel behoort tot de mogelijkheden. Bij Arts&Dier werken meerdere gezelschapsdierenartsen die zich in vogels in het algemeen hebben verdiept. Hierdoor is het mogelijk een kip, pauw of fazant net als honden en katten volledig na te kijken. Daarnaast zijn verschillende medicatievormen aanwezig, waarmee een op maat gemaakte behandeling mogelijk is. Ook grotere vogelsoorten, zoals roofvogels, watervogels (zwanen, eenden) en struisvogels zijn inmiddels bekend bij onze dierenartsen. Bel gerust voor de mogelijkheden, we helpen u graag!

 


 

Mestonderzoek

Voor particulier en bedrijfsmatig gehouden pluimvee verzorgen wij mestonderzoeken. U ontvangt hiervan binnen 1-2 werkdagen de uitslag.

 


 

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact op nemen met een van onze vestigingen of via het contactformulier.