Geen artikelen
Zoek
Varkens Medewerkers

Medewerkers team Varken

In onze ISO-KRD gecertificeerde praktijk, waarin wij uitsluitend diersoortgericht, werken hebben wij twee erkende varkensdierenartsen die in Nederland en Duitsland werkzaam zijn. Zij moeten erkend zijn volgens de regeling "Erkende Varkensdierenartsen" zodat het duidelijk is welke dierenartsen zich op de geneeskunde van het varken hebben toegelegd en wat van hun verwacht mag worden op het gebied van kennis (verplichte nascholing) en bekwaamheid. Onze erkende varkensdierenartsen staan ingeschreven bij de stichting Veterinair Administratie Kantoor (www.svak.nl) onder "varkensdierenartsen". Daar staat een overzicht met erkende varkensdierenartsen met o.a. Maarten Glas en Huib-Jan de Boer.

H.J. de BoerHuib-Jan de Boer studeerde in 1990 af aan de landbouwuniversiteit te Wageningen in de richting veeteelt en bedrijfseconomie. Van 1990 tot 1993 werkte Huib-Jan in de varkenshouderij als directeur en geneticus in het zuiden van het land. Na zijn studie diergeneeskunde in 1997 begon Huib-Jan direct bij Arts&Dier.
Huib-Jan is voornamelijk werkzaam in de begeleiding van varkens-en melkveebedrijven. In 2000 is hij opgenomen in het register van erkende varkensdierenartsen.

 

 

 

 

M. GlasMaarten Glas is in 1996 afgestudeerd is en sinds 1999 werkzaam bij Arts&Dier. Van 1996 tot 1999 was Maarten werkzaam in een gemende praktijk. Maarten is erkend varkensdierenarts en doet ook de begeleiding van de varkensbedrijven in Duitsland.