Vacature dierenarts paard

Vacature dierenarts paard

Wij zijn:
Een enthousiast, divers team dat zich kenmerkt door de prettige werksfeer en het hoog in het vaandel hebben staan van collegialiteit. Arts&Dier heeft twee volledig ingerichte paardenklinieken in zowel Klijndijk als Bears. Op beide locaties staan vaste en mobiele röntgen, endoscopie en echoapparatuur, opname van stalpatiënten, operatie ruimtes en diverse bloedanalyse apparaten ter beschikking. Wij zijn trots op onze trouwe en fijne klantenkring in het brede spectrum van enthousiaste hobbyisten tot professionals met internationaal presterende paarden.

Wij bieden:

  • een afwisselende en uitdagende functie in de paardengeneeskunde
  • de kracht van diversiteit, waardoor er voor elk vraagstuk een behulpzame collega aanwezig is
  • passende begeleiding en achterwacht, op maat gemaakt
  • toegang tot de beste stallen van Nederland
  • actieve stimulatie van persoonlijke groei en ontwikkeling door het opstellen en evalueren van persoonlijke ontwikkelingsplannen
  • een marktconform salaris, wij zijn aangesloten bij de CAO
  • een prachtig praktijkgebied; je voelt je hier altijd een beetje op vakantie

 

Bijna of pas afgestudeerd?
In een laagdrempelig en informeel gesprek vertelt jonge dierenarts Dianne Groeneveld jou met plezier meer over haar ervaring bij Arts&Dier. Kom langs, of bel met Dianne via 0591-513151.

Meer informatie of kennismaken
De kliniek leren kennen doe je pas in de praktijk. Wil jij langskomen voor een vrijblijvende kennismaking? Dan maken we daarvoor graag een afspraak. Voor meer informatie of wanneer je vragen hebt kun je contact opnemen met Han Kingma via 0591-513151.

Solliciteren?
Stuur jouw CV en motivatie voor 25 maart naar Han Kingma: h.kingma@artsendier.nl

Arts&Dier
Hoofdweg 26a
7871 TC Klijndijk
www.artsendier.nl