Nestregistratie

Met dit formulier vraagt u Europese dierenpaspoorten aan voor uw pups/kittens. Wij vragen u alle gegevens correct en volledig in te vullen. Nadat de gegevens door ons zijn ontvangen zijn de paspoorten na 5 tot 7 werkdagen gereed.

Houd u er rekening mee dat voor de registratie van honden paspoorten een UBN-nummer verplicht is. Deze kunt u aanvragen bij de RVO (https://mijn.rvo.nl/dierlocatie-ubn-registreren-en-wijzigen). Zonder een UBN kunnen wij geen paspoorten uitgeven, zorg er dus voor dat u dit voortijd geregeld heeft.

De paspoorten voor uw pups/kittens worden (indien op tijd aangevraagd) afgegeven tijdens de eerste vaccinatie. Heeft u hier nog geen afspraak voor gemaakt? Regel dit dat zo spoedig mogelijk door te bellen met één van onze praktijken.

NB: alle gegevens zoals hieronder ingevuld, worden letterlijk overgenomen in het paspoort. Let erop, dat onderstaande gegevens volledig en juist zijn! Bij wijzigingen achteraf zullen de kosten voor een nieuw paspoort bij u in rekening worden gebracht.

    Gegevens fokker

    Gegevens nest

    Pups/Kittens