Gezelschapsdieren

Arts&Dier heeft vijf gezelschapsdieren vestigingen verspreid over de provincie Drenthe en zuidoost Groningen. De hoofdlocatie, een moderne dierenkliniek, bevindt zich in Klijndijk met daaromheen vier dierenartspraktijken in Emmen, Klazienaveen, Ter Apel en Stadskanaal. Met een team van 11 dierenartsen met elk hun eigen specialisme, ondersteund door 21 paraveterinairen en een medewerker binnendienst kan vrijwel elke vorm van diergeneeskunde worden verleend.

Afspraak maken
Consulten kunnen dagelijks worden aangevraagd en worden gepland op werkdagen tussen 08.00-19.00 uur. Neem voor het maken van een afspraak contact op met de kliniek.

Spoedgeval
Een spoedgeval laat zich niet plannen. Om die reden staat er 7 dagen per week en 24 uur per dag een team van dierenartsen en paraveterinairen paraat. Spoedgevallen in de avond- en het weekend worden behandeld op de hoofdvestiging in Klijndijk. U bereikt u ons via het centrale nummer: 0591-513151.

Online afspraken
Zelf een afspraak plannen*? Geen punt! Maak nu, voor bijvoorbeeld de vaccinatie, het knippen van nagels of een (na)controle zelf een afspraak op het moment dat het u past. De beschikbaarheid van de verschillende dierenartsen op de verschillende praktijken is op elk willekeurig tijdstip in te zien en de afspraak plant u eenvoudig zelf.

*alleen voor gezelschapsdieren, (nog) niet voor paarden en landbouwhuisdieren

Hoogwaardige diergeneeskundige zorg, actuele kennis en een persoonlijke benadering zijn kenmerken die passen bij Arts&Dier. Arts&Dier heeft meerdere eerstelijnspraktijken en een kliniek in Klijndijk waar meer tweedelijns- en intensieve zorg kan worden geboden.  Een aantal van de praktijken heeft tevens een inpandige trimsalon waar u een afspraak kunt maken voor vachtverzorging voor zowel de hond als de kat.

Voeding nodig? 
U vindt de voeding, zowel voor de hond als de kat, van Royal Canin in de schappen op onze praktijken. Ook andere merken zoals Hills en Specific zijn via Arts&Dier verkrijgbaar of eenvoudig te bestellen.