Landbouwhuisdieren

Arts&Dier heeft twee landbouwhuisdieren vestigingen. Naast de hoofdlocatie in Klijndijk is er een landbouwhuisdieren dependance gevestigd in het Groningse Aduard.

Met een team van zeven geborgde landbouwhuisdieren dierenartsen, ondersteund door twee medewerkers binnendienst kan vrijwel elke vorm van diergeneeskunde worden verleend. Of het nu gaat om de diergeneeskundige begeleiding van uw vee, het opstellen en uitvoeren van bedrijfsbehandelplannen, een zoönose check of het (na)bestellen van medicijnen; Arts&Dier is uw partner in veterinaire zorg.

Laboratorium
Arts&Dier heeft een eigen laboratorium, zodat er meteen actie ondernomen kan worden bij problematiek. Binnen Arts&Dier zijn twee mensen speciaal opgeleid om diverse onderzoeken op melk-, bloed- en mestmonsters uit te voeren. Voor de overige onderzoeken maakt Arts&Dier onder andere gebruik van het laboratorium van de Gezondheidsdienst Voor Dieren.

Visite(s) aanvragen
Visites voor dezelfde dag kunnen op werkdagen tussen 08.00-09.00 uur worden aangevraagd. Neem hiervoor bij voorkeur telefonisch contact op met de praktijk via 0591-513151. Voor spoedvisites en overige dringende zaken bereikt u Arts&Dier 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Vragen of suggesties?
Er zijn tal van diensten en adviezen die Arts&Dier u en uw dieren kan bieden.
Heeft u nog vragen aan of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Contact opnemen doet u telefonisch via 0591-513151 of per e-mail via: info@artsendier.nl.