Verbouwing Arts&Dier Klijndijk

Verbouwing Arts&Dier Klijndijk

Veel van onze klanten weten inmiddels dat de kliniek in Klijndijk de komende maanden wordt verbouwd en uitgebreid. Dit gaat duren tot mei/ juni 2024, en betekent ook iets voor uw bezoek aan onze kliniek.

Voor behandeling van gezelschapsdieren tijdelijk uitwijken

Vooral het ‘gezelschapsdieren-deel’ van de kliniek gaat er volledig anders uitzien. Daar breiden we uit qua diensten, een extra behandelruimte en een extra operatiekamer, om een paar voorbeelden te noemen. Door de impact van de verbouwing aan dat deel kunnen consulten en behandelingen daar niet plaatsvinden. Om die reden wijken we voor de behandeling van gezelschapsdieren tijdelijk uit naar onze andere locaties. Wij vragen u datzelfde te doen en tegelijkertijd vragen we om uw begrip.

Dezelfde service, dezelfde gezichten

De zorg voor uw huisdier(en) verandert in deze periode niet. Datzelfde geldt voor de voor u en uw dier(en) ‘bekende gezichten’. Omdat onze medewerkers óók uitwijken, treft u hen tijdens de verbouwingsperiode in de andere locaties. Zo blijft het vertrouwd, voor zowel u als uw dier(en).

Reguliere consulten en spoed

Voor reguliere consulten kunt u – op afspraak – terecht in onze locaties in Emmen, Klazienaveen, Ter Apel en Stadskanaal. Bij nood- en spoedgevallen in de avond of het weekend vragen wij u naar de centraal gelegen en makkelijk bereikbare praktijk in Emmen te komen, die daartoe volledig is uitgerust.

Aan het maken van afspraken verandert niets

Een afspraak maken kan via telefoonnummer 0591-513151, zoals u dat gewend bent. Rechtstreeks contact opnemen met de Arts&Dier locatie van uw keuze kan ook, net als het online plannen van een afspraak via de website: www.artsendier.nl.

Landbouwhuisdieren en paarden

Het afhalen van medicatie voor landbouwhuisdieren en de behandeling van paarden blijft in Klijndijk. Kleine ongemakken door de verbouwing daargelaten, is de verwachting dat hier weinig hinder zal zijn. Wie al eens een verbouwing heeft meegemaakt weet: het moet eerst lelijk worden, voordat het mooi wordt. En geloof ons, mooi wórdt het!

Gedurende de verbouwing zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Tot snel!

Team Arts&Dier
www.artsendier.nl