Landbouwhuisdieren

Voor wat betreft de diergeneeskundige zorg voor uw kleine herkauwers of ‘hobbyvee’ is het team landbouwhuisdieren van Arts&Dier u graag van dienst. Onderzoek en behandeling vinden plaats bij u aan huis (of op stal). 

Laboratorium
Arts&Dier heeft een eigen laboratorium, zodat er meteen actie ondernomen kan worden bij problematiek. Binnen Arts&Dier zijn twee mensen speciaal opgeleid om diverse onderzoeken op melk-, bloed- en mestmonsters uit te voeren. Voor de overige onderzoeken maakt Arts&Dier onder andere gebruik van het laboratorium van de Gezondheidsdienst Voor Dieren.

Visite(s) aanvragen
Visites voor dezelfde dag kunnen op werkdagen tussen 08.00-09.00 uur worden aangevraagd. Neem hiervoor bij voorkeur telefonisch contact op met de praktijk via 0591-513151. Voor spoedvisites en overige dringende zaken bereikt u Arts&Dier 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Vragen of suggesties?
Er zijn tal van diensten en adviezen die Arts&Dier u en uw dieren kan bieden.
Heeft u nog vragen aan of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Contact opnemen doet u telefonisch via 0591-513151 of per e-mail via: info@artsendier.nl.